Bruidsfotografie

Waarom ons

Aktie tot 31 december 2016.
GROTE KORTING OP een BRUIDSREPORTAGE
Vraag naar de voorwaarden

Voor de mooiste dag van je leven kies je een bruidsfotograaf die de mooiste en meest gevoelige momenten van je leven op de gevoelige plaat vastlegt.
Met meer dan 25 jaar ervaring in bruidsfotografie, kunnen wij uw trouwdag goed in beeld brengen met een schitterende bruidsreportage!
Wij proberen zo onopvallend mogelijk te fotograferen om de echte emoties vast te leggen! Maar ook om de band met de familie in beeld te brengen met humor en andere emotionele gebeurtenissen.
Als u zich afvraagt hoe wij dat doen? Wel, op een ontspannen wijze en naar uw eigen stijl, hetzij klassiek of romantisch.

Werkwijze

Na een uitgebreid kennismakingsgesprek wordt duidelijk wat uw wensen zijn en vanzelfsprekend spelen wij daar graag op in! Ook de keus van uw locatie wordt dan besproken. En wanneer u advies van ons wil, geven wij die graag!
Om de spanning op de huwelijksdag weg te nemen, bieden wij u als bruidspaar een paar weken voor jullie huwelijk een gratis loveshoot aan. Hiervan krijgen jullie 20 opnamen op cd. Misschien zijn deze ook leuk en geschikt om te gebruiken als foto op jullie trouwkaart.
Onze reportagealbums zijn van de beste kwaliteit! Uiteraard bieden wij u ook de nieuwste digitale albums aan, met en zonder passe-partout.
Ook krijgt u van ons al uw bruidsfoto’s in een luxe doos op CD aangeleverd.

Bedankkaartjes

Indien u dat wenst drukken wij de bedankkaartjes direct af, zodat u na afloop van uw trouwdag deze aan jullie bruiloftsgasten mee kan geven.
Graag nodigen wij jullie uit voor het inzien van onze demoboeken. U kunt hiervoor geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

Loveshoot

Bij een bruidsreportage van Kleppe fotografie zit ook een een loveshoot ingebrepen.

Meer over loveshoots

Anton en Annemarie

Erik en Marianne

Evan en Jannieke

Han en Elsbeth

Leendert en Elize

Leon en Marisca

Michiel en Le

Peter en Jannie

Terug naar boven